Toteutamme tilaukset ilman minimimääriä nopealla aikataululla - aloita tilaus!

R-Collection

  Selaa kategorioita

R-Collection edustaa pohjoismaista laatua sekä osaamista ja mikä parasta vaatteet tulevat läheltä sinua.

Malliston suunnittelu alkaa kankaan valinnasta Kajaanissa. Koska materiaalin kestävyys on ensisijaisen tärkeää, kaikkia tuotteita testataan käytössä ennen kuin ne lähtevät tuotantoon.

Materiaalien laadukkuus takaa sen, että R-Collectionin vaatteet kestävät kulutusta, pesua ja hankausta. Vuosikymmenien kokemuksella erinomaisiksi havaitut kankaat näkyvät mallistoissa pitkään.

Samalla etsitään jatkuvasti uusia tuulia. Sesonkimallistoissa käytetään esimerkiksi villaa ja silkkiä, pääsääntöisesti luonnonmukaisia materiaaleja.

Koska parhaiden materiaalien käyttäminen on tärkeää, haetaan kankaat pääsääntöisesti muualta Euroopasta, joskus myös Aasiasta. Tuotannossa käytetään kuitenkin myös suomalaista taitoa. Jo vuosien ajan R-Collection on tehnyt perinteiset college- ja trikoovaatteensa Orivedellä sijaitsevan kutomon kankaista.

Collection of Rockville, eli R-Collection, on Rockseri Oy perheyrityksen vaatemerkki joka sai alkunsa vuonna 1978. 

“Meillä oli visio siitä, mikä voisi toimia ja mikä tuntuu itsestä hyvälle. Se oli jotain sellaista, mitä ei ollut olemassa, ja sen näkemyksen me halusimme toteuttaa”, kertoo R-Collectionin perustaja Pekka Saastamoinen.

Tuotteet 1-60 / 217

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit